הכנת פנקייקים

תערובת קופסתית אולי נראית כמו הדרך הקלה להכנת פנקייקים, אבל המתכון שנבדק משולש על ידי מבחן מטבח הבית טוב יותר הוא פשוט באותה מידה ופשוט טעים יותר. מושלם לארוחת הבוקר של יום ראשון של המשפחה או לארוחת ערב של 30 דקות (ארוחת בוקר לארוחת ערב, מישהו?), המתכון הטוב ביותר אי פעם הוא קלאסי מכמה סיבות: הוא מהיר, רב תכליתי והכי טוב ללהיט עם ילדים ומבוגרים. כאחד. בין אם אתה מחסור במרכיבים או שאתה עדיין מתמודד עם כישורי ההיפוך שלך, בדוק את הטיפים המומחים האלה של סוזן ווסטמורלנד, מנהלת הקולינריה, לפני שאתה מפשיט את המחבת שלך.

אז איך להכין פנקייק מוצלח?

מילה אחת: חלב חמאה. "החומציות בחלב החמאה הופכת את הלביבות הרכות ביותר", אומרת ווסטמורלנד. "לקבלת תוצאות החמצה הטובות ביותר, צמצמו את אבקת האפייה במתכון למטה ל -2 כפיות והוסיפו 1/2 כפית סודה לשתייה.

איך מכינים לביבות רכות?

זה פשוט: אל תערבב יתר על המידה את החומרים היבשים והרטובים. "ראשית, הכניס את כל החומרים היבשים שלך לקערה גדולה והקציף לשילוב החמצמניות עם הקמח והסוכר ונפטר מגושים", ממליצה ווסטמורלנד. "בקערה אחרת, להקציף את החומרים הרטובים שלך כך שהביצה, החלב, החמאה והטעם יתמזגו לחלוטין. ברגע שזה נעשה, שפוך את החומרים הרטובים בקערת החומרים היבשים ותן לו כמה לחיצות, רק עד שכל הקמח הוא לח. " אין צורך לערבב את הבלילה עד שכל הגושים ייעלמו כי הם יתמוססו באופן טבעי.

איך מכינים לביבות שטוחות?

לפנקייקים דקיקים יותר, הוסיפו עוד מעט חלב לבלילה מעט אחר פעם עד שתגיעו לעקביות הרצויה.

האם אוכל להכין לביבות בלי ביצים?

להכנה, פשוט הגדילו את אבקת האפייה בחצי כפית והוסיפו עד 1/4 כוס חלב נוסף לפי הצורך להכנת בלילה ניתנת לשפכה.

האם אוכל להכין לביבות בלי חלב?

למעשה, אתה יכול להכין לביבות עם מים, קפה או מיץ (כמו OJ!) כנוזל. השתמש ב 1/4 כוס פחות נוזלים כדי להימנע מבלילה נוזלת.

מה אוכל להוסיף לפנקייקס?

ללביבות פירות יער, להוסיף כוס אוכמניות או תותים לבלילה. עבור לביבות בננה, להוסיף בננה בשלה מחית. לפנקייקס אגוזים, הוסף 1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים דק או אגוזי מלך. לקבלת גרידת הדרים, הוסף כפית לימון מגורד או גרידת תפוז. להכנת לביבות גבינת שמנת, מוסיפים לבלילה 3 גרם גבינת שמנת קצוצה דק.

אם אתם מחפשים אלטרנטיבה בריאה יותר, החלפו מחצית מכמות הקמח המיועדת לחיטה מלאה או כוסמת.

באיזה סוג מחבת עלי להשתמש?

מחבת חשמלית או כיריים חשמליות הם המחבת הטובה ביותר להכנת לביבות, כך שיהיה לכם המנוף הטוב ביותר להעיף אותם. אם אין לך מחבת, השתמש במחבת גדולה עם מגלשות משופעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *